Przetwornik temperatury, wilgotności i CO2 z dwoma przekaźnikami i interfejsem ethernet
Przetwornik temperatury, wilgotności i stężenia CO2 z dwoma wyjściami przekaźnikowymi.
Sensor H6520 is designed for online monitoring of temperature, relative humidity and CO2 of air without aggressive substances. Other devices are controlled by two relay outputs.
High precision capacitive polymer sensor ensures excellent long term calibration stability and ultimate accuracy. Measured values are also converted to other humidity interpretation: dew point temperature, absolute humidity, specific humidity, mixing ratio and specific enthalpy.
The CO2 measurement is based on a 2-source, 2-beam process. CO2 measurement with long-term stability is guaranteed thanks to the proven non-dispersive infrared (NDIR) CO2 measurement cell. The unique patented auto-calibration procedure compensates for aging of the infrared source and guarantees high reliability, long term stability and eliminates the need of periodical recalibration in the field.
The CO2 concentration is shown on the display or signaled by a color LED.
Processing and analysis of measured data:
- online in COMET Cloud
- COMET Database software
- integration into 3-party systems
-
kodH6520
-
Gwarancja3 lata
Dane techniczne
Wielkość mierzona
±(100ppm +5% odczytu) w 25°C i 1013hPa
zakres -60 do +80 °C
zakres 0 do 400 g/m3
zakres 0 do 550 g/kg
zakres 0 do 995 g/kg
zakres 0 do 995 kJ/kg
Własności
Zastosowania:
Wydziały produkcyjne i magazyny - monitoring warunków przechowywania i procesów produkcyjnych w zakreie temperatur -200…+600°C. Przesyłanie danych do systemu COMET Database lub systemów SCADA firm trzecich.
Centra danych, serwerownie - monitoring temperatury, wilgotności w centrach danych, szafach rack, wraz z sygnalizacją zalania, otwarcia/zamknięcia drzwi (okien), ruchu, dymu. Monitoring SNMP, zdalne powiadamianie o alarmach przez e-mail i Syslog.
Służba zdrowia i laboratoria - monitoring stref przechowywania w temperaturach od -200°C.
Przemysł i produkcja - monitoring temperatury i wilgotności w przemyśle spożywczym, farmaceutycznym, lotniczym, itp.
Przemysł spożywczy - monitoring krytycznych procesów zgodnie ze standardem HACCP z możliwością uprzedniego powiadamiania o nieprzewidzianych zdarzeniach mogących prowadzić do degradacji towarów.